Να στείλετε μήνυμα
Comaxi (chongqing) Trading Company Limited
Ε-mail bull.li@163.com Τηλ.: 86--008613996378488
Σπίτι >
Comaxi (chongqing) Trading Company Limited Προφίλ εταιρείας

Comaxi (chongqing) Trading Company Limited

Καλύτερη αξία, καλύτερα σας!

  • ΚΙΝΑ Comaxi (chongqing) Trading Company Limited Προφίλ εταιρείας
  • ΚΙΝΑ Comaxi (chongqing) Trading Company Limited Προφίλ εταιρείας
Κύρια αγορά: Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο
Τύπος επιχείρησης: Κατασκευαστής , Εξαγωγέας , Εταιρεία Εμπορίας
Εμπορικές μάρκες: Comaxi
Αριθμός εργαζομένων: >50
Ετήσιες πωλήσεις: 1000000-2500000
Έτος ίδρυσης: 2008
Εξαγωγικές π.κ.: 80% - 90%
Εισαγωγή

Η εμπορική επιχείρηση Comaxi (Chongqing) που περιορίζεται, είναι η θυγατριίδα επιχείρηση της λαστιχένιας Co. προϊόντων δράκων Chongqing, ΕΠΕ (αποκαλούμενο λάστιχο δράκων), για να εργαστεί γιατί είναι επιχείρηση κλάδων εξαγωγής. Η μητρική εταιρεία ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2000, και βρέθηκε σε 46#, Qixin Av, οικονομικός-τεχνολογικό Dev. Περιοχή, Changshou ακριβές, Chongqing, Κίνα. Με το καλύπτει τον τομέα 50 χιλιάες μετρητών squall, που καταχωρούνται βριαλμένος 2,1 δισεκατομμύρια, τα συνολικά προτερήματα 3,5 δισεκατομμυρίων, προτερήματα δικτύου 2,6 δισεκατομμύρια και 280 υπάλληλοι, λάστιχο δράκων έχουν τη ικανότητα παραγωγής, τη δοκιμή, την επιθεώρηση και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων για 6 εκατομμύριο σύνολα (ρόδες και σωλήνες) κάθε χρόνο.

Η επιχείρηση έχει καθιερώσει ένα ακριβές ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, η επιχείρηση πέρασε το 1S09001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2008 Τα προϊόντα ροδών έχουν περάσει την εθνική πιστοποίηση 3C, το ευρωπαϊκό ε-σημάδι, η πιστοποίηση Ηνωμένων ΣΗΜΕΊΩΝ, πιστοποιητικό της Νιγηρίας SONCAP, κέρδισαν τίτλος των διάσημων προϊόντων εμπορικών σημάτων Chongqing.

Τα προϊόντα μας έχουν εξυπηρετήσει τους πελάτες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ουγγαρίας, της Πολωνίας, της Βραζιλίας, της Κολομβίας, της Νιγηρίας, της Τανζανίας, της Κόστα Ρίκα, του Περού, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Σιγκαπούρης, της Σαουδικής Αραβίας, της Ουκρανίας, της Ιαπωνίας, της Ρωσίας και πολλών άλλων χωρών και περιοχών.

Με βάση το αξιόπιστο σύστημα παραγωγής, τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και την επαγγελματική υπηρεσία, ανυπομονούμε η καθιέρωση των μακροπρόθεσμων σταθερών συνεταιριστικών σχέσεων με όλους τους συνεργάτες και να δημιουργήσουμε το καλύτερο και ακμάζον μέλλον.

ΚΙΝΑ Comaxi (chongqing) Trading Company Limited Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ Comaxi (chongqing) Trading Company Limited Εταιρικό Προφίλ 1

ΚΙΝΑ Comaxi (chongqing) Trading Company Limited Εταιρικό Προφίλ 2

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή

86--008613996378488
46#, Qixin Av, οικονομικός-τεχνολογικό Dev. Περιοχή, Changshou ακριβές, Chongqing, Κίνα
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς